Dostava pohištva - Kul pohištvo
Brezplačna dostava za vsa naročila

Dostava pohištva

Dostava se izvaja preko pogodbenega partnerja, s Pošto Slovenije in GLS po Sloveniji, po EU pa samo z GLS poštno službo. Osebni prevzem na podjetju ni mogoč (samo poštna dostava).
V spletni trgovini imate možnost izbrati drugačen naslov za dostavo, kot je naslov za plačilo. Na ta način uporabniku omogočamo, da blago naroči na naslov, kjer je dosegljiv v dopoldanskem času, saj se dostava navadno izvaja v dopoldanskem času. Prav tako lahko uporabnik to možnost izkoristi, kadar želi poslati izdelke drugi osebi, plačilo pa želi izvesti sam. V slednjem primeru omogočamo, da koristite možnost plačila po predračunu.

Znotraj Slovenije boste prejeli naročene artikle z dostavno službo izbrano s strani ponudnika. Dostava znotraj Slovenije je za vsa naročila brezplačna. Za dostavo zunaj Slovenije se poštnina obračuna po veljavnem ceniku dostavne službe. Pridržujemo si pravico zamenjave dostavne službe in tudi do spremembe cenika dostave.

Ko je naročeno blago na zalogi, ga ponudnik pošlje v najkrajšem možnem času, večinoma naslednji dan in najkasneje v desetih (10) do petnajst (15) delovnih dneh od izvedenega plačila za prejeto naročilo. Poleg blaga kupec prejme tudi račun. Za vsa naročila prejeta v petek, soboto ali nedeljo velja, da rok za dostavo prične teči najkasneje naslednji delovni dan.

Če artikel ni na zalogi, piše ob artiklu “Izdelek je dobavljiv”. V tem primeru je artikel dobavljiv v petnajstih (15) do enaindvajsetih (21) dneh, odvisno od lokacije dobavitelja, kar predstavlja izjemni primer, ko blago ne bo dobavljivo v določenem predpisanem roku, bo kupec o tem obveščen po elektronski pošti ali po telefonu.

Za zamude s strani dostavne službe ponudnik ne odgovarja.
V trenutku, ko ponudnik odda naročeno blago dostavni službi, ponudnik ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med dostavo. Prav tako ne prevzema odgovornosti za izgubo ali poškodovanje pošiljke med vračilom izdelka po dostavni službi.

KUL DOSTAVA

Brezplačna dostava, 10-15 delovnih dni

KUL IZDELKI

Nabor več tisoč zanimivih izdelkov

KUL EKIPA

Hitro odzivna ekipa

KUL CENE

Produkti za vsak žep

@kulpohistvo

Označite nas na vaši instagram objavi z novim pohištvom in prejmite
bon v vrednosti 10€
za naslednji nakup!